Nyheter

 • 2015-06-24 Bilfrakt sponsrar Umeå Live
  Bilfrakt är med och sponsrar Umeå Live som är en gratis sommarfest för alla åldrar. Evenemangen hålls i Umeå ca 1 gång i veckan under sommaren där bland annat artister som Brolle och Loreen kommer att uppträda.
 • 2015-05-20 Ny öppettider i Grop 21, Röbäck, Umeå
  Våra öppettider i Grop 21 är nu 06:30-16:30. Vi har även lunchöppet.
 • 2015-04-01 Entreprenadingenjör
  Bilfrakt.se strävar efter att ha bäst anläggnings- och entreprenadtjänster i Västerbotten samt angränsande län. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi kompletta logistiklösningar och tar hand om hela behovet av anläggnings- och entreprenadverksamhet.
 • 2015-04-01 Arbetsledare
  Bilfrakt.se strävar efter att ha bäst anläggnings- och entreprenadtjänster i Västerbotten samt angränsande län. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi kompletta logistiklösningar och tar hand om hela behovet av anläggnings- och entreprenadverksamhet.
 • 2015-04-01 Verksamhetsanvarig/transportledare - Logistik
  Som verksamhetsanvarig/transportledare inom Logistik hos Bilfrakt kommer du att ansvara för all logistik och transportförsäljning i företaget. Arbetet innebär försäljning, planering och styrning av den dagliga verksamheten.
 • 2015-04-01 Verksamhetsanvarig/transportledare – Industri/Miljö
  Som verksamhetsanvarig/transportledare inom Industri/Miljö hos Bilfrakt kommer du att ansvara för all logistik och transportförsäljning. Arbetet innebär att bygga långsiktiga kundrelationer, försäljning, planering och styrning av den dagliga verksamheten.
 • 2015-04-01 Bilfrakt Bothnia AB Inkl dotterbolag söker
  Verksamhetsansvarig/transportledare till Industri och Miljö samt Logistik. Entreprenadingenjör och arbetsledare till anläggning och entreprenad med uppdrag i Norrland.
 • 2015-02-20 Skärpta krav i Arbetsmiljöförordningen
  Arbetsmiljöförordningen SFS 1977:1166 skärps den 9 mars 2015 när det gäller anmälan av olycka och tillbud
 • 2015-02-19 Bilfrakt, en del av Sveriges Åkeriföretags ”Fair Transport”
  Med Fair Transport vill Sveriges Åkeriföretag lyfta fram och uppmärksamma sunda transporter från ansvarsfulla åkerier. Åkerier som kör trafiksäkert, tänker klimatsmart och erbjuder goda arbetsförhållanden. Bilfrakt är en del av detta.
 • 2015-01-20 Nytt telefonnummer fr.o.m 20 Januari
  Inom nya Bilfrakt fortsätter förändringarna och nu närmast driftsätter vi vår nya telefoniplattform vilket innebär att vi byter telefonnummer.
1 2 3 4 5 6 7 8