Vi söker en ekonom/redovisningsansvarig

Bilfrakt är det ledande logistik och entreprenadföretaget i Västerbotten med en omsättning på över 550 mkr, 600 fordon och 500 sysselsatta personer. Bilfrakt ägs och drivs av över 200 åkerier, alla med sin specialistkompetens och en modern maskin- och fordonspark utrustad med det senaste inom informationsteknologi, för att leverera värdeskapande flexibla logistik och entreprenadlösningar i Norr, med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi söker:

En erfaren ekonom för en central roll i Bilfrakts utveckling som älskar att ha kontroll och som ska ansvara för bokföring, redovisning, avstämningar, period- och årsbokslut samt löner.

Du är:

Civilekonom eller har likvärdig utbildning med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är affärsorienterad, strukturerad, noggrann och proaktiv då du utöver löpande arbetsuppgifter även förväntas bidra till utveckling av Bilfrakts ekonomistyrning.

Vi erbjuder:

En utveckling som ekonom i en stimulerande och dynamisk miljö med stort inslag av entreprenörs- och affärsmannaskap med placeringsort Umeå.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till vår CFO Thomas Lundqvist, e-post thomas.lundqvist@bilfrakt.se, senast 14 september 2017.