Om Bilfrakt.se

Bilfrakt.se strävar efter att vara bäst anläggning- och entreprenadtjänster i Västerbottens län. I nära samarbeten med våra kunder utvecklar vi kompletta logistiklösningar och tar hand om hela behovet av anläggning- och entreprenadverksamhet. I många fall får vi förtroendet att sy ihop integrerade totallösningar. Idag är vi en betydande aktör i Västerbottens län.

Basen för verksamheten är de samlade resurserna hos alla de åkerier som också är våra ägare. Bakom framgången ligger i hög grad alla kunniga och serviceinriktade medarbetare på fältet. De har i sin tur tillgång till en omfattande och modern fordonspark utrustad med det senaste inom informationsteknologi. Målet är att alltid kunna garantera kvaliteten i hela kedjan från hämtning till avlämning på rätt plats och i rätt tid.

 

Vad vi tror på

För att kunna vara de vi vill vara har vi tagit fram en värdegrund som alla medarbetare på alla nivåer ska följa. Vi tror att tydliga riktlinjer skapar förtroende hos både medarbetare och kunder och hjälper oss att bli bäst i brancshen på både transport och bemötande. Genom att hela tiden utgå från dem tar vi ansvar för att Bilfrakt.ses verksamhet drivs på ett hållbart, ansvarsfullt och ärligt sätt.

Vår värdegrund:

  • Engagerade, aktivt stödjande och bidragande medarbetare och ägare som mår bra, trivs och utvecklas.
  • Att våra kunder uppfattar oss som omtänksamma, pålitliga och förtroendeskapande.
  • En offensiv utveckling av vår kompetens som skapar önskvärda effekter.
  • Ett Bilfrakt Bothnia AB som uppfattas som ett kreativt och utvecklingsinriktat företag med en stark vilja att ständigt förbättra sig.
Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya kompetenta medarbetare som kan fortsätta u ...

Läs mer

Fakta om koncernen

Kontor i Skellefteå, Umeå, Malå, Lycksele, Storuman och TärnabyTerminaler i ...

Läs mer

Organisation

Världen förändras. I takt med många företags ökade fokusering på sin kärnaf ...

Läs mer