Bilfrakt Ballast AB söker en maskinförare till Umeå

”Med förnyelse, lagarbete, och stolthet blir vi branschledande och skapar framgång och konkurrenskraft för våra delägare.”

Bilfrakt Ballast AB söker en

Maskinförare till anläggning i Umeå!

Om Bilfrakt

Bilfrakt började sin resa redan 1940, då Umeå Bilfrakt ekonomiska förening bildades. 2004 slog man samman Skellefteå Bilfrakt med Umeå Bilfrakt ekonomiska förening, för att sedan 2007 även gå ihop med Transportbolagen i inlandet. 2010 köpte man även upp V-schakt. 2014 startade man dotterbolaget Bilfrakt Ballast AB som sköter om bilfrakts täktverksamheter. Bilfrakt Bothnia tillsammans med dotterbolagen omsätter cirka 820 mkr.

Idag är vi en betydande aktör i hela Västerbotten.

Bakom framgången ligger i hög grad våra kunniga och serviceinriktade delägare och medarbetare. De har i sin tur tillgång till en omfattande och modern fordonspark utrustad med det senaste inom informationsteknologi. Målet är att alltid kunna garantera kvalité i hela kedjan från hämtning till avlämning på rätt plats och i rätt tid.

För att kunna vara de vi vill vara har vi tagit fram en värdegrund som alla medarbetare på alla nivåer ska följa. Vi tror att tydliga riktlinjer skapar förtroende hos både medarbetare och kunder och hjälper oss att vara bäst i branschen på både transport och bemötande. Genom att hela tiden utgå från dem tar vi ansvar för att Bilfrakts verksamhet drivs på ett hållbart, ansvarsfullt och ärligt sätt.

 

Vad erbjuder vi?

I rollen som maskinförare hos oss kommer du att ta ansvar för hela produktionsprocessen från sortering till utlastning. Dina uppgifter är att koordinera, samordna, utföra sortering och utlastning vid Bilfrakts täkter. Bevaka lagernivå för att säkerställa produktion, provtagning av sand, grus och jordprodukter.

Du kommer att ha ansvar för att, tillsammans med dina kollegor, skapa nytta och värden för våra kunder och delägare. Som maskinförare på Bilfrakt kommer du även att vara med och utveckla vår verksamhet inom avdelningen. Det är ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten. Du fattar självständiga beslut som har stor påverkan på ekonomi och kundnöjdhet. Det är ett teamarbete tillsammans med kollegor, chaufförer och kunder.

Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi satsar på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och olika aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet från anläggningsbranschen och veta vilka krav och förväntningar som kunder och transportörer ställer på en duktig hjullastarchaufför. Du är van att jobba självständigt och i ett högt tempo när det så krävs. Du ska ha kunskap om olika ballastmaterial och erfarenhet av sortering. Det är meriterande om du har kunskap inom reparationer, svetsning och diverse övriga verkstadsarbeten. Vi ställer krav på utfärdat yrkesbevis för hjullastare anläggning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en god lagspelare.
Som person ser vi att du har stort driv, gillar att arbeta i grupp samt är social och utåtriktad. Vi ser även att du är flexibel, ansvarstagande och har kvalitetstänk som en naturlig egenskap i ditt arbete. Det är av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner. Om du drivs av att förbättra, utveckla och se möjligheter så tror vi att du kommer trivas hos oss. Bilfrakt erbjuder en intressant anställning med spännande utmaningar.

Vi ser även att det är viktigt att vara en aktiv ambassadör för Bilfrakt och medverka till merförsäljning av företagets tjänster i alla kontakter med kunder.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill ha din ansökan senast fredag 28 juli.

Ansökan skickas till  rekrytering@bilfrakt.se

Frågor om tjänsten kan ställas till Torbjörn Johansson, Produktionsområdeschef Ballast,

090 206 56 08 alt. torbjorn.johansson@bilfrakt.se