Med vårt stora utbud av anläggningstransporter och med vår gedigna maskinpark klarar vi det mesta. Våra utförare vet vad som krävs och kan på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt lösa allt ifrån enskilda projekt till större helhetslösningar.

Asfaltstransporter

För de stora vägentreprenörerna utför vi asfaltstransporter och under säsongen har vi ett stort antal ekipage igång runt om i hela länet.

Grustransporter

Vi levererar grus både till stora entreprenader och till enskilda privatpersoner. Hos oss finner du ett brett sortiment utav olika material, och din beställning levereras till angiven adress antingen i säckar eller på flak.

Behöver du hjälp med snöröjning?

Våra maskiner och fordon har all utrustning som krävs för att ta hand om både trånga parkeringar, gång- och cykelbanor men även väg E4 i full snöstorm. Under vinterhalvåret snöröjer och sandar vi åt kommuner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och andra fastighetsägare. Du ser säkert också våra fordon ute på de större vägarna, oftast som underentreprenör åt Trafikverkets driftentreprenörer.

Vi kan även erbjuda möjligheten att skotta tak med kranmonterad snöborste. Givetvis är alla våra fordon och maskiner besiktade, godkända och försäkrade enligt gällande lagar och krav. Våra förare har förarbevis och genomgår löpande olika kompetensutbildningar.