Bilfraktkoncernen har ett lyckat år bakom sig och vi befinner oss i en intensiv utvecklingsfas därför söker vi nu en arbetsledare som stärker upp vårt produktionsteam i Norr med fokus på Skellefteå med omnejd. Har du branscherfarenhet av anläggning -och/eller logistikbranschen och trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus så tror vi du kommer trivas hos oss!

Läs hela annonsen på Jefferssons hemsida: Länk annons

Vad kan vi erbjuda dig?

I rollen som säljande arbetsledare hos oss på Bilfrakt kommer du att få en utmanande och stimulerande roll med många kontaktytor med beställare, åkerier och maskinägare. I det dagliga arbetet kommer du fungera som en länk mellan Produktionschefen och vår Transportledning med samordning av projekt och transport och maskintjänster. Du har också ansvar att se till att ledningssystemet och regelverk för uppdragen tillämpas.

Att ha kontakt med våra kunder är en stor och viktig del i tjänsten, från att aktivt sälja och marknadsföra Bilfrakts tjänster till att ta emot förfrågningar och beställningar. Du bevakar, följer upp avtal, prissätter och framställer offerter utifrån en ekonomisk kalkyl.

Vi erbjuder dig en bred roll där du kommer att få vara behjälplig i hela koncernen, i interna rutiner och processer men också att bistå våra åkare, beställare och kunder med utmärkt service och ditt stora engagemang.

Vem är du
Vi söker dig som har slutfört gymnasium samt några års erfarenhet från anläggning-och/eller logistikbranschen, gärna med materialkännedom från Ballast. Du kan kommunicera skriftligt och muntligt på både svenska och engelska. För att lyckas i rollen bör du ha ett sinne för siffror och tycka om att göra affärer samtidigt som du är lyhörd för våra kunders önskemål. Kunden är alltid i centrum för dig och du ser vikten i att bygga långsiktiga relationer. Du har en förmåga att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter och lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Det är en stor fördel om du har god lokalkännedom, erfarenhet av plogning, sandning mm samt ett brett kontaktnät. Du behöver ha god IT vana.

Som person är du social och har god kommunikativ förmåga då du dagligen kommer att hantera många inkommande och utgående samtal med våra kunder och delägare.

Vi uppskattar kollegor som har ett positivt och öppet sinne och ett prestigelöst arbetssätt. Är du nyfiken, har en god servicekänsla och ett engagemang för ditt arbete så kommer du att bli en stor tillgång för oss. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B Körkort är ett krav.

 

Om Bilfrakt

Bilfrakt är det ledande logistik-, maskin- och entreprenadföretaget i Västerbotten med en omsättning på ca 600 mkr, 500 fordon och 800 sysselsatta personer. Bilfrakt ägs och drivs av över 200 åkerier, alla med sin specialistkompetens och en modern maskin- och fordonspark utrustad med det senaste inom informationsteknologi, för att leverera värdeskapande flexibla logistik och entreprenadlösningar i Norr, med omtanke om kund, klimat och miljö.

 

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Bilfrakts räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Bilfrakt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cathrine Lind på telefonnummer: 070-5770618 eller via e-post: cathrine.lind@jeffersonwells.se

Obs! Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Ansöker gör du på jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!