Vi söker dig som har några års erfarenhet av logistik- och transportbranschen som vill vara med och utveckla vår logistikverksamhet. Är du dessutom nyfiken, engagerad och trivs med många kontaktytor så kanske vi har jobbet för dig? Vi ser framemot din ansökan!

Läs hela annonsen på Jefferssons hemsidaLänk annons

Vad kan vi erbjuda dig?

Att vara transportledare hos oss på Bilfrakt är en utmanande och stimulerande roll för dig som vill utvecklas i ditt arbete. Du får möjlighet att påverka och utveckla logistikverksamheten samt ansvara för hela affären och kundbearbetningen av både nya och gamla kunder. Du är en del av ett team som ansvarar för transportledning och försäljning av logistiktjänster med placering i Umeå. I arbetet ingår planeringen av verksamheten där hela processen från beställning till utförd order och upprättande av fakturaunderlag ingår. Det innebär att ha täta kontakter med våra kunder och transportörer. Du förstår vikten av att ge förarna bästa möjliga förutsättningar att leverera och sätta kunden i centrum. Du kommer även att arbeta med att administrera våra order samt arbeta för att främja vår elektroniska kommunikation via app och webb.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom logistik och transporter. I rollen som transportledare förväntas du ta ansvar genom struktur och engagemang och samtidigt har en förmåga att arbeta snabbt och effektivt. Du är social och har god kommunikativ förmåga då du dagligen kommer att hantera många inkommande och utgående samtal med våra kunder och delägare i diverse ärenden. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en god IT vana.

Vi uppskattar kollegor som uppskattar samarbete i teamet och som har ett positivt och öppet förhållningssätt. Är du nyfiken, har en god servicekänsla och ett engagemang för ditt arbete så kommer du att bli en stor tillgång för oss. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Bilfrakt

Bilfrakt är det ledande logistik-, maskin- och transportföretaget i Västerbotten, som tillsammans med vårt Ballastbolag omsätter 700 mkr, 500 fordon och 800 sysselsatta personer. Bilfrakt ägs och drivs av över 200 åkerier, alla med sin specialistkompetens och en modern maskin- och fordonspark utrustad med det senaste inom informationsteknologi, för att leverera värdeskapande flexibla logistik och entreprenadlösningar i Norr, med omtanke om kund, klimat och miljö.

 

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Bilfrakts räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Bilfrakt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cathrine Lind på telefonnummer: 070-5770618 eller via e-post: cathrine.lind@jeffersonwells.se

 

Obs! Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så skicka in din ansökan omgående, sista ansökningsdag är dock 12 december.

Ansöker gör du på jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!