Entreprenad

Anläggningstransporter

Med vårt stora utbud av anläggningstransporter klarar vi det mesta. Våra utförare vet vad som krävs och kan på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt lösa allt ifrån enskilda projekt till större helhetslösningar.

Asfaltstransporter

Till de stora vägentreprenörerna utför vi asfaltstransporter. Under beläggningssäsongen har vi ett stort antal ekipage runt om i Västerbotten som tillsammans ser till att du som kund får rätt material i rätt tid till rätt plats för ditt vägprojekt.

Grustransporter

Vi levererar grus både till stora entreprenader och till enskilda privatpersoner. Hos oss finner du ett brett sortiment av olika material. Vi levererar till din adress antingen i säckar eller på flak.

Maskintjänster

Hos oss hittar du ett brett utbud av maskiner. Vår moderna maskinpark och flexibla organisation ger oss möjlighet att samarbeta med kunder både i bygg- och marksektorn samt utföra vägunderhåll och vinterväghållning åt kommuner, entreprenörer och privatpersoner.

Våra maskiner

 • Specialinriktade maskintjänster
  Till byggentreprenörer, bostadsrättsföreningar, energibolag och järnvägsentreprenörer.
 • Väghyvlar
  För bland annat vägunderhåll, grävlastare för linje- och kabelarbeten åt energibolag, minigrävmaskiner för schaktarbeten där det är trångt eller marken är känslig.
 • Teleskoplastare
  Mångsidiga maskiner som servar bland annat byggföretagen med materialhantering, personlyft med personkorgar och andra servicearbeten.
 • Maskiner med monterade slaghacks- och buskröjningsaggregat
  För klippning och slyröjning av diken och slänter. En del av fordonen är även utrustade med kran som med en gripskopa underlättar att få trädgårdsjorden precis där du vill ha den.
 • Specialutrustning och särskilt utbildad personal
  Så vi kan ta på oss järnvägsrelaterade maskintjänster.