Grus, sand och jord

Här finns våra täkter

Släpvagnsutlastning

Nu har vi öppnat upp för hämtning av material med privat bil och släp. Läs nedan information för din ort.

Priser och information Skellefteå

Priser och information Umeå

Leverans från egna täkter

Vi levererar grus, sand, jord, bergkross och återvunna material från våra egna täkter. Vi samarbetar även med andra täktägare så att du som kund alltid får ditt material levererat med kortast möjliga transportavstånd med lägsta möjliga miljöpåverkan.

Vi har grus, sand, jord samt återvunna material från egna täkter. Vill du hämta själv med släpvagn eller få materialet till ditt nästa projekt hemkört?
Om du som privatperson är intresserad av våra tjänster bör du fundera över vad för slags material du behöver. Vi levererar enligt dina önskemål och kan erbjuda allt från små leveranser i säckar till större leveranser i fulla lastbilsflak.

 

  • Vill du göra egen hämtning av mindre mängder med personbilssläp finns det möjlighet för det på anvisade platser i Umeå, Skellefteå, Lycksele och Malå.
  • Vi levererar direkt hem till dig som bor i Umeå-, Lycksele-, Malå-, Skellefteå- och Storumanområdet.
  • Vi kan även hjälpa dig att köra bort ris, jord och sand.

Vi tillverkar kvalitetsjord i samarbete med Hasselfors Garden. Besök vår webbshop för att smidigt beställa material till ditt nästa trädgårdsprojet.  

Ska du konstruera en väg eller ställa en ny husgrund? Hos oss kan du köpa Järnsand från Boliden Rönnskär i Skellefteåhamn. Ett material som både har goda isolerande och dränerande egenskaper.

Certifierat Ballastmaterial

Certifierade produkter innebär en förenklad mottagningskontroll för dig som köpare då kontroll och provning av materialet redan har utförts och deklarerats. Som kund kan du vara trygg i våra råvaror med hänsyn till spårbarhet, miljö och materialets sammansättning.

Vi är Certifierade enligt:

  • EN 12620 Ballast för Betong
  • EN 13043 Ballast för asfaltsmassor och tankbeläggningar för vägar, flygfält och andra trafikerade ytor
  • EN 13450 Ballast för Järnväg
  • EN 13242 Ballast för obundna och hydrauliskt bundna material till väg och anläggningsbyggande
sv_SE